Invitatie la targ de Craciun in Zodiar!!

Publicat de Blog de lucru manual on 09:42

   Echipa "MADAME VINTAGE" implineste 1 AN de Targuri Vintage & handmade si va multumeste tuturor acelora ce au fost si sunt aproape. 
Pentru a sarbatori impreuna, va invita alaturi de echipa de la Club "Zod!ar" din Galati si agentia "fel.de.fel" sa ne bucuram de o noua editie a
"TARGULUI VINTAGE & HANDMADE DE CRACIUN"
   Fiecare dintre artistele noastre va vor pregati daruri-surpriza, cei ce vor intra primii la targ vor primi suveniruri, veti fi incantati sa vedeti accesorii, bijuterii si obiecte vintage, accesorii handmade create special cu tema Craciunului, minunate decoratiuni de brad, de impodobirea casei si a meselor de Craciun si Revelion, carti vechi, felicitari, poeme de iarna, dar si produse contempoane si indiene la cele mai mici preturi.
   Ca de fiecare data va fi prezent un make-up artist ce va face demonstratii de machiaj pentru serile speciale de sarbatori si nu numai.
   Pentru doritori, se pot realiza la comanda daruri, bijuterii, accesorii, impletituri de iarna, prajituri si multe altele.
   Colaboratorul si prietenul nostru Cristian NASTASE - fotograf profesionist va fi din nou prezent si va realiza pentru Dumneavoastra cele mai frumoase portrete si fotografii de targ.

Din program:
In ziua de sambata ora 14, in deschidere vom pregati un spectacol special de colinde. 
Veti fi colindati de artistii: Catalin CRISTESCU si Daniel BUSILA ce au pregatit: "Zori de ziua", "Deschide usa, crestine", "Linu-i lin", "Afara ninge linistit" si multe altele.
Targul nostru de Craciun va asteapta cu mic - cu mare sa va bucurati de clinchetul de clopotei si atmosfera special creata in Club "Zod!ar", de muzica buna si un ceai fierbinte cu miros de scortisoara.
Echipa "Madame Vintage" alcatuita din Constance VINTILA - artist decorator si Angela BACIU - scriitor/promotor cultural va ureaza tuturor
"LA MULTI ANI!" si va asteapta si la urmatoarele noastre editii.
Tuturor "SARBATORI FERICITE!!!"

1 comentarii:

Comment by Anonim on 15 decembrie 2010, 23:58

She looks spooky :))

 

Trimiteți un comentariu