Vesti bune si frumoase

Publicat de Blog de lucru manual on 14:00

Bogul de lucru manual a avut noroc. Si clienti multi si frumosi carora le multumesc din suflet. Vanzarea a mers struna, comenzile m-au tinut ocupata, targurile au fost profitabile si bratarile, dreamcatcherele, cerceii si papusile voodoo colorate bucura multi oameni acum.
De aceea noi ne-am mutat arhiva pe domeniu propriu:

lizknot.lizu.ro

Blogul de lucru manual va ramane in aceasta forma pentru cei obisnuiti sa intre aici. Pentru noutati va invit sa vedeti noile creatii
Lizknot pe Breslo
Lizknot pe Crafty
Lizknot pe Facebook
si binenteles Lizknot.lizu.ro

1 comentarii:

Comment by Ady on 10 aprilie 2012, 16:46

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

 

Trimiteți un comentariu